Пів сотні вакансій на Львівщині пропонують заробіток від 20 до 40 тисяч грн. Кого шукають

10893 0
Загалом в області понад 2 тисячі вільних пропозицій працевлаштування.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

На Львівщині шукають пів сотні фахівців різних спеціальностей із заробітком від 20 до 40 тисяч гривень. Загалом ринок пропонує понад 2000 вільних робочих місць та вакантних посад. Про це повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

Читайте також: Як переселенцю знайти роботу у Львові

Зокрема, працедавці шукають водія автотранспортних засобів, машиніста екскаватора, тракториста-машиніста сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, начальника відділу кадрів, лікаря (терапевта, психіатра, нарколога, ортопеда-травматолога, невропатолога, сімейного лікаря, а також з ультразвукової діагностики або приймальної палати). Ці фахівці можуть отримувати заробітну плату у розмірі 20 тисяч грн.

Заробіток від 20 до 25 тисяч грн пропонують електрозварнику ручного зварювання, машиністу екскаватора, інженеру служби зв’язку, інженеру-програмісту, зварнику, агроному, монтажнику будівельному, водію автотранспортних засобів, а також машиністу механічного котка.

Читайте також: Львів пропонує переселенцям 1,5 тисячі вакансій

Натомість вакансії машиніста автогрейдера та тракториста-машиніста сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва шукачам роботи пропонують заробітну плату 30 тисяч грн.

Найвищий заробіток у розмірі 40 тисяч грн може отримувати агроном-дослідник з вільним володінням англійською мовою.

Також в обласному центрі зайнятості назвали топ-5 посад, на які на Львівщині найбільший «кадровий голод». Це швачки, слюсарі різного профілю, касири торговельного залу та продавці, поліцейські та водії автотранспортних засобів. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!