Яку зарплату отримували керівники медзакладів Львова та у кого можуть вилучити авто під час мобілізації. Підсумки доби

2246 0
Нині 17 квітня та 784 доба героїчного протистояння агресії рф.
Фото: Район.in.ua

Фото: Район.in.ua

Акцент дня: Сім’я ексголови Львівської облради володіє численною нерухомістю, яку «подарували батьки». Якщо вірити документам, у власності Олександра Ганущина є лише стара батьківська хата з маленькою ділянкою у закарпатському Рахові, успадкована ним у березні 2021 року. Натомість його дружина є власницею чисельної нерухомості, отриманої у подарунок від своїх батьків.

Читайте також: Яку зарплату отримували керівники львівських медзакладів у 2023 році. Зокрема, Олег Самчук – керівник Першого територіального медоб’єднання Львова отримував 120,9 тис. грн/міс. Натомість річна зарплата у декларації керівника становить 2,5 млн грн; Марія Малачинська – керівниця Львівського обласного клінічного перинатального центру – 59,3 тис. грн/міс. Натомість річна зарплата у декларації посадовиці становить 870 тис. грн;

Ситуація на фронті: За даними Генштабу (станом на 6:00), за добу відбулося 68 бойових зіткнень, з них 20 та 19 на Новопавлівському та Бахмутському напрямках. Українська авіація та підрозділи ракетних військ завдали ударів по 7 районах зосередження особового складу противника та 2 – по його пунктах управління.

Читайте також: Президент Зеленський підписав законопроєкт про мобілізацію. Більшість норм закону стануть чинними через місяць. Раніше президент повідомив, що цей законопроєкт допоможе військовому керівництву країни, а також він містить норми для підтримки війська, яке постійно перебуває на фронті, зокрема, завдяки ротаціям та відпусткам.

Та: У кого та за яких умов можуть вилучити автомобіль під час мобілізації. Пояснення. Вилучити транспортний засіб можуть ТЦК, СБУ чи ГУР на підставі рішень місцевих державних адміністрацій.

А також: Трипільська ТЕС знищена, бо на ній закінчилися ракети ППО, – Зеленський. Сили ППО збили 7 з 11 ракет, які летіли на електростанцію.

Тема дня: «Яблуко розбрату», або Що сталось у сихівській школі. У львівській школі №96, що на вулиці Довженка, 13, виник конфлікт, який переріс у штовханину та відверте протистояння. Річ у тім, що з колишньою директоркою школи Галиною Михайлик управління освіти ЛМР відмовилося продовжувати контракт, а нову директорку, яку обрали за результатами конкурсу, Ярину Нечепурну, ніяк не хотіли приймати у школі. В підсумку справа дійшла до суду. Деякі батьки обіцяють влаштувати акцію протесту, якщо не проведуть ще один конкурс. Тvoemisto.tv подає думки всіх сторін конфлікту.

Читайте також: Рятівник шедеврів. Чим львів’яни завдячують Борису Возницькому. 16 квітня минуло 98 років від дня народження Героя України, академіка, лауреата Шевченківської премії, незмінного упродовж 50-ти років директора Львівської національної галереї мистецтв.

Ключові події:

1. Поляки повністю розблокували один із пунктів пропуску на Львівщині. На виїзд з України перед цим пунктом пропуску очікують 100 вантажівок.

Читайте також: У трьох росіян конфіскували землі на Львівщині. Їх загальна площа становить майже 2 га;

2. Які продукти найбільше подорожчали на Львівщині. Фрукти на 3,3%, олія соняшникова – на 1,3%, яловичина – на 1,0%, риба морожена – на 0,7%, кисломолочна продукція – на 0,6%.

Читайте також: На площі Ринок працюватиме фермерський ярмарок. Він функціонуватиме щосуботи з 10.00 год. до 16.00 год;

3. Яких спеціалістів шукають роботодавці на Львівщині. Найпопулярнішими є робітники, які працюють з інструментами.

Читайте також: Львівський госпіталь перезапускають в обласну лікарню. Які роботи вже виконали. Тут запустили ургенцію, доукомплектовують лікарський штат, інтенсивні ремонти тривають по різних корпусах лікарні.

На цю ж тему: Університетська лікарня Львова отримає державне фінансування. Що відомо. Йдеться про фінансування за надання медичних послуг за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення;

4. Київрада має розглянути петицію про збереження садиби Зеленських. 130-річну садибу хочуть знести заради будівництва ЖК.

Читайте також: КП «Плесо» шукає підрядника для порятунку озера Синє. Після визначення переможця та підписання договору розпочнуться роботи з ревіталізації водойми.

Та: У Львові на одному із перехресть замість кільця облаштують пішохідний перехід. Йдеться про ділянку дороги біля житлового комплексу «Пасічний».

Також біля автостанції у Львові облаштують велопішохідний перехід;

5. Майстер-класи до Великодня у Львові. Перелік. 

Tvoemisto.tv розповідає, де і коли вони відбудуться та як долучитися.

Читайте також: Помер публіцист і громадський діяч Дмитро Капранов. Йому було 56 років.

Слава Україні. Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!