Понад 800 вбитих в області та повернення малого бізнесу до роботи. Головні події дня у Києві

1585 0
Дайджест новин за 21 квітня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Транспорт. У Києві відновили рух «червоною» гілкою метро до станції «Лісова». На всіх лініях скоротили інтервал руху між поїздами до 10-15 хвилин. Крім того, в метрополітені попередили, що в п'ятницю, 22 квітня, станція «зеленої» гілки метро «Золоті ворота» буде зачинена на вхід та вихід. Також не працюватиме пересадка на станцію «Театральна». 

Бізнес. У Києві активно відновлює роботу бізнес. Сьогодні у місті працювали понад 2000 продовольчих магазинів, 40 ринків, понад 520 кав’ярень, 61 пекарня, близько 400 перукарень та барбершопів. Окрім цього, 21 квітня традиційно у п’яти районах столиці (Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Подільському, Святошинському) працювали продуктові міні-ярмарки.  

Читайте також: Латвія та Естонія першими у світі офіційно визнали дії росії в Україні геноцидом 

Міжнародні відносини. Мер Києва Віталій Кличко разом із делегацією Європарламенту та сенаторів з Франції відкрили в столичній мерії Європейський Дім – робочий простір European Working Place «WeEurope». 

Київська область. На території селища Бородянка виявили ще два місця поховання мирних громадян, вбитих російськими окупантами. В одній могилі знаходилися двоє товаришів 35-ти років, а поряд дівчина-підліток 15 років. В другому місці захоронення – 4 чоловіки та 2 жінки. У деяких із загиблих є ознаки катувань. 

Також трьом мешканцям Київщини повідомили про підозру в державній зраді за співпрацю з російськими окупантами. Їм обрали запобіжний захід – тримання під вартою. 

Читайте також: Тримаємось єдності. 5 важливих підказок для волонтерів та біженців

Нагадаємо, звільнену від російських окупантів частину Київщину щодня повертають до життя і продовжують розміновувати території. Tvoemisto.tv зібрало інформацію про те, на якому етапі відновлення області зараз. Детальніше читайте за посиланням

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!