Порошенко їде на Львівщину. Програма

5517 0
Завтра, 18 серпня, Львівщину із робочим візитом відвідає Президент України. Заплановано, що Петро Порошенко у Бродах закладе капсулу у будівництво нового заводу «Nexans», нагородить військових та волонтерів, а також перевірить, як просувається ремонт дороги на Радехів.
фото: dialog.ua

фото: dialog.ua

Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі ЛОДА, очікується, що Президент прилетить до Львова близько 12:00 години. До Бродів, де безпосередньо відбуватиметься урочисте відкриття будівництва нового заводу «Nexans» Порошенко планує дістатися теж літаком.

Опісля Президент відвідає ремонтні роботи дороги на Радехів. А також нагородить військових та волонтерів на території військового містечка, що на вулиці Храпая у Бродах.  

Додамо, майбутній завод у Бродах спеціалізуватиметься на виробництві електричних кабельних мереж для провідних світових автовиробників. Вже орієнтовно у першому кварталі 2017-го року, він може розпочати роботу. Загалом компанія «Nexans» планує інвестувати понад 120 мільйонів гривень та працевлаштувати близько 2-ох тисяч людей.

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці

Нагадаємо, що востаннє Петро Порошенко перебував на Львівщині у квітні 2016 року. Тоді він відвідав офіційне відкриття заводу Fujikura.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!