Повітряна атака на столицю та збита в області ракета. Головні події дня у Києві

744 0
Дайджест новин за 5 червня.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Безпекова ситуація 

Минула ніч у столиці була неспокійною. Містяни чули вибухи, а рано зранку мер Києва Віталій Кличко підтвердив, що столиця зазнала ворожої атаки.

«Щодо вранішніх вибухів у Дарницькому та Дніпровському районах столиці. На даний момент жертв у результаті ракетних ударів по об’єктах інфраструктури немає. Одну постраждалу особу госпіталізували», – написав він.

Крім того, зранку над Обухівським районом силами ППО збили ворожа ракета. За попередніми даними військові адміністрації, жертв та руйнацій немає.

Розваги для дітей

Цими вихідними у Києві почала роботу Київська дитяча залізниця. Влітку, повідомляють в «Укрзалізниці», вона працюватиме за таким графіком: четвер, п'ятниця – з 10:30 до 17:10; субота, неділя – з 10:30 до 18:50. У вересні та жовтні поїзди цією залізницею курсуватимуть тільки у вихідні.

Знаходиться Київська дитяча залізниця в Сирецькому парку. 

Благоустрій

У парку «Відрадний» з’явився патріотичний мурал з талісманом українських рятувальників, псом Патроном. 

Міжнародні відносини

Парламентська делегація Республіки Корея відвідала Київську область, зокрема, місця поховання закатованих мирних жителів у Бучі та зруйновані житлові квартали в Ірпені.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!