Пожежа в центрі міста та відновлення мосту в області. Головні події дня у Києві

1734 0
Дайджест новин за 11 червня.
Фото: Київська МДА

Фото: Київська МДА

Транспорт 

«Укрзалізниця» відправила в перші рейси два нових поїзда до Перемишля – з Києва та Запоріжжя. 

Поїзд №53/54 Київ – Перемишль – Київ відправляється о 19:48 та прибуває до Перемишля наступного дня о 07:21. У зворотному напрямку поїзд вирушає о 18:39 та прибуває о 09:21.

Поїзд №31/32 Запоріжжя – Перемишль – Запоріжжя відправляється із Запоріжжя 15:30, зупиняється у Дніпрі о 17:33, і прибуває до Перемишля о 12:50. Із Перемишля поїзд відходить о 16:00, зупиняється у Дніпрі о 13:26 і прибуває до Запоріжжя о 15:51.

Пожежа в центрі міста

Столичні рятувальники ліквідували пожежу в ресторані на вул. Шота Руставелі у Печерському районі столиці. Жертв та постраждалих немає. 

Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Відновлення мосту в Київській області

У селі Глібівка відновлений рух через міст. Переправу, за словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, підірвали окупанти під час відступу. Наразі міст функціонує, проїзд через нього дозволений транспорту вагою до 20 тонн.

Міжнародні відносини

У суботу, 11 червня, до Києва прибула голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн. Вона проводить переговори щодо заявки України на вступ до ЄС. 

«Добре знову опинитися у Києві. Разом із президентом Зеленським я підіб'ю підсумки щодо спільної роботи, необхідної для відновлення, та щодо прогресу, досягнутого Україною на її європейському шляху», – зазначила глава Єврокомісії, додавши українською: «Європа з вами».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!