Програми підтримки, гранти і земельні ділянки. У Львові створили платформу для підтримки бізнесу

922 0
Сайт обʼєднує всі можливості для бізнесу Львівського регіону та країни.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Львові розробили та презентували веб-платформу, де підприємці можуть отримати доступ до інформації про всі наявні та чинні зараз інструменти фінансування і розвитку бізнесу, а також інвестиційні можливості регіону. 

У 2022 році Інвест офіс спільно зі Стамбульським центром розвитку підприємництва провів дослідження серед бізнесу Львівського регіону. За його результатами, 46% підприємців ніколи не користувалися зовнішнім фінансуванням. Недостатня обізнаність про беззворотні програми підтримки та гранти, складність пошуку та підбору не дозволяє масово і ефективно використати цей інструмент. Так, команда Інвест офісу ініціювала створення веб-платформи, яка обʼєднує всі можливості для бізнесу Львівського регіону та країни. Ініціативу допомогла реалізувати компанія SoftServe, ІТ-фахівці якої розробили платформу на волонтерських засадах.

Читайте також: Підприємці у Львові можуть отримати фінансову підтримку. Що пропонують

Окрім додаткового фінансування, на сайті концентрується інформація про земельні ділянки та обʼєкти нерухомості Львівського регіону. Це допоможе підприємцям, які планують розширення або релокацію, знайти варіант під свої потреби.

Нагадаємо, про те, чи важко започатковувати власну справу під час війни, що саме переважає на ринку та чи можна очікувати найближчим часом позитивного розвитку бізнесу, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv «Які ФОПи з’явилися на Львівщині після вторгнення росії і як працює бізнес».

Для довідки

Інвест офіс створений у вересні 2022 року за ініціативи Львівської обласної військової адміністрації, Львівської міської ради та Бізнес-школи УКУ. В команді офісу працюють експерти з грантової діяльності, експортної підтримки, ведення фінансової та юридичної діяльності, маркетингу.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!