Київ

Проєкт «Єдині» відкриває реєстрацію учасників на 16-й курс для охочих перейти на українську мову

595 0
Участь безкоштовна.

Всеукраїнський проєкт «Єдині» відкриває реєстрацію учасників на 16-й курс для охочих перейти на українську мову. Стартує новий курс 7 серпня. Долучитись може кожен охочий із будь-якої точки світу. Про це інформують організатори проєкту.

Проєкт «Єдині» передбачає 28 днів підтримки переходу на українську мову. Амбасадором серпневого курсу «Єдині» став олімпійський чемпіон, чемпіон світу зі спортивної гімнастики, шестиразовий чемпіон Європи зі спортивної гімнастики Олег Верняєв.

«Мова на часі, це наша зброя. Я перейшов на українську, як і багато моїх знайомих, 24 лютого. Почав українською вести соцмережі, запроваджував години спілкування з друзями, споживав виключно український контент. У повсякденному спілкуванні можу робити помилки. І це – нормально. Головне, нам потрібно раз і назавжди усвідомити, що кожна наша дія, навіть малесенька, наближає нас до такої бажаної Перемоги!» – зауважив Олег Верняєв.

Проєкт «Єдині» пропонує Курс переходу на українську мову:

– граматичний курс української мови;

– спеціальні рекомендації від амбасадора курсу.

Форма реєстрації – на сайті проєкту: https://yedyni.org. Участь безкоштовна.

За 15 місяців роботи команда проєкту «Єдині» допомогла заговорити українською 98 000 учасникам. Розмовні клуби «Єдині» працюють у 25 містах України та за кордоном: у Любліні, Варшаві, Роттердамі, Вільнюсі, Гельсінкі, Празі та на Кіпрі. До проєкту долучилися 35 членів команди, 335 учителів, 500 волонтерів.

Нагадаємо, що історії тих, хто не хоче розмовляти однією мовою з окупантом та перешов на українську, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!