Ракетні обстріли по столиці та перші модульні будинки в Бородянці. Головні події дня у Києві

1505 0
Дайджест новин за 16 квітня.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Безпекова ситуація. Під ранок Київ зазнав ракетного обстрілу. Вибухи пролунали в Дарницькому районі на околиці міста. Пізніше мер столиці Віталій Кличко повідомив, що внаслідок цього загинула одна людина, кілька постраждалих шпиталізували.

Транспорт. Запустили автобус №12Т від станції метро «Почайна» до Пущі-Водиці (5 лінія). Маршрут організували тимчасово замість трамвайного, який наразі не може рухатися через пошкодження колій. 

Читайте також: До Києва щодня повертаються до п'ятдесяти тисяч людей 

Торгівля. У п'яти районах столиці (Голосіївський, Дарницький, Деснянський, Оболонський, Шевченківський) відбулись продуктові міні-ярмарки. 

Київська область. Електроенергію повернули ще в 47 000 домівок Київщини. Крім того, у Бородянці встановили перші модульні будинки для проживання співробітників ДСНС та волонтерів, які розбирають завали після вигнання з міста російських окупантів. 

Нагадаємо, 14 квітня найбільший оператор автобусних перевезень Європи FlixBus оголосив про відновлення маршрутів до Києва та ще низки українських міст, рейси до яких були призупинені з початком війни: Житомира, Рівного, Вінниці, Умані, Хмельницького, Тернополя. А з 28 квітня почне свою роботу нова лінія FlixBus з Києва до Будапешта.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!