Реп-гурт Kalush і Христина Соловій випустили спільний кліп. Відео

2916 0
Нова чуттєва композиція «Таксі» про розставання двох людей, які розуміють, що не можуть бути разом.
Фото: скріншот відео

Фото: скріншот відео

Український реп-гурт Kalush і співачка Христина Соловій презентували спільну пісню та кліп «Таксі». 10 вересня нова композиція з’явилася на платформі YouTube.

«Тільки не сьогодні не зникай в таксі, бо без тебе в місті гаснуть всі вогні» впевнений, що кожен має людину якій може присвятити такі слова. Ця пісня історія яка заставляє переживати слухача. Історія яка зачіпає навіть тих кому вона чужа. Історія яка була в кожного з нас», – написав лідер гурту Олег Псюк у дописі до відео.

Виконавиця Христина Соловій у соцмережі написала, що нова пісня – про розставання двох людей, які розуміють, що не можуть бути разом.

«Кожне кохання – окремий фентезі світ, зітканий із особистих спогадів, які залишаться малюнками в пам’яті на все життя. Ця пісня про розставання двох людей. Вони розуміють, що не можуть більше бути разом, знаходять мільйони аргументів, чому їх історія скінчилась. Але, коли бачаться чи пишуть один одному – можуть сказати лише – «тільки не сьогодні, не зникай в таксі», – каже вона.

Для довідки

Kalush – український реп-гурт, заснований 2019 року. До гурту входять Олег Псюк – засновник і соліст, Ігор Діденчук – мультиінструменталіст та МС Килиммен. Гурт був названий на честь Калуша, рідного міста Олега Псюка

Христина Соловій – українська співачка, автор-виконавець пісень. Відеокліп «Тримай» приніс Христині справжній дебют, увійшовши до списку найпопулярніших українськомовних музичних відео на YouTube. Вона – перша артистка, чиїм продюсером став Святослав Вакарчук.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!