Київ

Росіяни атакували Київ балістичними ракетами, пошкоджений житловий будинок і лікарня

832 0
Сили ППО збили 10 ракет, що летіли у напрямку Києва

Внаслідок нічної ракетної атаки ворога в Дніпровському районі столиці пошкоджений багатоквартирний житловий будинок і дікарня. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

Також палали автівки в дворі цього будинку.  

Також пошкоджень зазнала будівля садочка. Понівечено фасад будівлі, вибиті вікна.

Горів і приватний будинок у Дніпровському районі. Ще за двома адресами в Деснянському районі було виявлено падіння уламків на відкритій території.

Також під час нічної атаки на столицю ракета впала на територію однієї з лікарень. В кількох корпусах закладу повилітали вікна. Одна людина постраждала.

У Дніпровському районі, внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги, сталося пошкодження водопровідної мережі.

Загалом в результаті нічної атаки ворога постраждали 53 людини. 20 із них, в тому числі двох дітей госпіталізували. 33 постраждалим медики надали допомогу на місці. Зокрема, й 6 дітям.

Усі десять цілей, що летіли у напрямку міста Київ по балістичній траєкторії, збито зенітним ракетним підрозділом Повітряних Сил.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!