На правах реклами

Шостий об'єкт від початку року: КН РІЕЛ ввела в експлуатацію клубний будинок «Ярославенка» у Львові

2623 0
Закрита територія, зони для відпочинку, якість та комфорт - таким є новий будинок, який щойно ввели в експлуатацію КН РІЕЛ у Львові.

Чергові 25 квартир ввела в експлуатацію Корпорація Нерухомості РІЕЛ у Львові – клубний будинок «Ярославенка», а це майже дві тисячі квадратних метрів житла. Загалом з початку року це вже шостий об'єкт, який компанії вдалося завершити та здати в експлуатацію.

«Це власне і є результати тих задач, які я ставив команді – завершити усі розпочаті проєкти і віддати людям ключі. Це наш пріоритет сьогодні, – розповідає Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник, – Тож ми рухаємося до цієї цілі, і вже до кінця 2024 року добудуємо усе, що почали будувати до повномасштабного вторгнення. Разом з тим, ми будуємо й нові проєкти».

Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник 

ЖК «Ярославенка» – це чотирьохповерховий будинок, зведений за монолітно-каркасною технологією, стіни із цегли, має автономне опалення та підземний паркінг. Особливість цього комплексу – закрита територія, наявність зони відпочинку на експлуатованому даху, статусність сусідів та виняткова якість і комфорт.

«Жити тут дуже комфортно, місцерозташування просто ідеальне. Це затишний і зелений мікрорайон. Поруч Стрийський парк і Залізна вода, а за 10 хвилин вже історичний центр міста», – каже Ростислав Мельник.

У відділі продажу компанії розповіли, що ще мають декілька вільних однокімнатних квартир. Тож радять поквапитися тим, хто бажає придбати тут помешкання. Адже нерухомість у зданих в експлуатацію будинках, сьогодні високо цінується і швидко розкуповується.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!