Сьогодні – День безпритульних тварин. 5 песиків, які чекають господаря у Львові

3255 1
День безпритульних тварин встановлений за пропозицією Міжнародного товариства прав тварин, що у Сполучених Штатах Америки.
фото: facebook.com/happymuzzlesua

фото: facebook.com/happymuzzlesua

Щорічно в третю суботу серпня в світі відзначається Міжнародний день безпритульних тварин. Вперше його відзначили в 1992 році. Метою започаткування цього дня є привернення уваги до проблем безпритульних тварин переважно собак та котів, які часто опиняються на вулиці через жорстокість та безвідповідальність людей.

На відміну від Всесвітнього дня тварин, що відзначається 4-го жовтня і що відноситься здебільшого до проблем захисту всіх тварин, особливо зникаючих видів, День безпритульних тварин стосується проблем, що виникають у домашніх улюбленців, які опинилися на вулиці, тобто у невластивому для них середовищі.

Представники Міжнародного товариства прав тварин окрім просвітницької діяльності наголошують на необхідності будівництва притулків для тварин та їх стерилізації.

До Міжнародного дня безпритульних тварин Tvoemisto.tv пропонує «познайомитися» із п’ятьма чотирилапими друзями, які вже зачекалися господарів. Усі песики перебувають на тимчасовому утриманні у ЛКП «Лев». Охочі взяти на перетримку або забрати собаку можуть звертатися за телефоном: 068 535 4545.

Рижий

Стерилізований та щеплений

Дора 

Стерилізована та щеплена

Джуля 

Стерилізована та щеплена

Білка 

Стерилізована та щеплена

Малюк 

Стерилізований та щеплений

За матеріалами: Happy Muzzles, time-ua.com, unn.com.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
20 Серпня, 2016 18:28
Владислав Дивує мене така особливість Львівських новин:
Вже минуло близько семи годин як лебеді з озера у Стрийському парку знялись на крила і шугонули, певно, святкувати День безпритульних тварин, а жодні новинщики про таку визначну подію не згадують і півсловом.
Один, правда не долетів. Перечепився за дроти. То я його допровадив назад до озера в парку. А другий, певне, геть засвяткувався...
У цьому Львові ще є хто живий ?
Хтось бачить що діється довкола ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!