Політична реклама

Сьогодні у Львові відбудеться конкурс манікюру та візажу

1516 0
Сьогодні, 26 листопада, у Міжрегіональному центрі художнього моделювання і дизайну (вул. Кульчицької, 2) відбудеться визначення та нагородження переможців мистецького конкурсу «Усе в твоїх руках».

Робота творчої майстерні розпочнеться о 13.00 год, інформує прес-служба Львівської міськради. Визначення та нагородження переможців відбудеться о. 15.00 год.

Цьогоріч до Дня солідарності з ВІЛ-позитивними людьми було проведено мистецький конкурс «Усе в твоїх руках». Його ідея – відобразити проблему ВІЛ/СНІДу художніми засобами візажу та манікюрного дизайну.

«Запропонована організаторами тематика – попередження ВІЛ та інфекцій, що передаються статевим шляхом, пропаганда здорового та безпечного способу життя», - розповіла Оксана Кристиняк, керівник Міжрегіонально-ресурсного центру з питань ВІЛ/СНІД Благодійного фонду САЛЮС

У конкурсі взяли участь 50 учасників, які подали ескізи візажу або манікюрного дизайну. Журі, за попередньою оцінкою, допустили до участі у конкурсі 30 осіб. Конкурсанти візьмуть участь у творчій майстерні, яка відбудеться 26 листопада у Міжрегіональному центрі художнього моделювання і дизайну за адресою: вул. Кульчицької, 2.  Початок о 13.00.

О 15.00 відбудеться урочиста частина та оголошення переможців. З 30 учасників журі обере трьох переможців за найкращий візаж та трьох переможців за найкраще виконання манікюрного дизайну тематики антиСНІД.

Оцінка проводитиметься за такими критеріями: висвітлення ідеї, якість виконання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!