Львів’янина звільнили від покарання за псевдомінування

1106 0
Інцидент трапився ще у липні цьогоріч.
Фото: Поліція

Фото: Поліція

Сихівський районний суд Львова виніс вирок Роману Лучку, якого обвинувачували у завідомо неправдивому повідомленні про замінування. 

Джерело: ЄДРСР

Інцидент трапився 20 липня цьогоріч. Тоді Лучко зателефонував на Гарячу лінію міста та повідомив про замінування будинку. Вже згодом поліція повідомила, що житловий будинок на вул. Стрийській замінований не був, а неправдиве повідомлення надав 42-річний нетверезий львів’янин. 

Свою вину на суді псевдомінувач визнав повністю та просив суворо не карати. 

Таким чином суд визнав Романа Лучка винним у вчиненні злочину за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) та виніс йому вирок у вигляді 4 років позбавлення волі. Та його звільнили від покарання, замінивши його на випробувальний термін на 3 роки.

Читайте також: Суд залишив у силі вирок педофілу, який розбещував львівську школярку, переодягнувшись у жінку 

Зазначимо, що це вже другий інцидент, коли суд визнав Лучка винним за цією статтею. Першого разу це трапилось, коли він повідомив поліцію про замінування площі Ринок у 2022 році. Тоді суд теж присудив йому реальний термін, проте замінив його на рік умовного. 

Нагадаємо, що нещодавно у Львові в лікарні святого Луки, що на вулиці Навроцького, на хабарі затримали медика.

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!