Сусідів попередив, а сам не вижив. Як від авіаудару в Одесі загинув підліток

1706 0
Хлопчина біг, щоб повідомити сусідів про повітряну тривогу.
Фото/ ОК "Південь"

Фото/ ОК "Південь"

Окупанти 2 травня атакували Одесу ракетами. Одна з них влучила у гуртожиток. Через обстріл загинув підліток, якому за різними даними було 14 або 15 років. Як виявилося, він біг до літніх сусідів, щоб сказати їм про повітряну тривогу.

Про це у Facebook повідомила завідувачка літературно-драматичною частиною Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В.Василька Світлана Бондар.

«14-річний хлопчина з Одеси загинув, коли поспішав повідомити літнім сусідам про повітряну тривогу, бо ті не отримували сповіщення. Він не нехтував небезпекою, а жив і навчався у підвалі, бо вікна в їхньому будинку повилітали ще при попередніх бомбардуваннях», – написала Світлана Бондар.

Також цю інформацію в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

«Загинув 15-річний хлопець. Відомо, що він біг до своїх літніх сусідів, які не мали додатків тривоги на телефоні. Сусідів він попередив, а сам не вижив», – сказав Братчук.

Нагадаємо, що в ввечері 2 травня росіяни випустили ракети по Одесі, внаслідок чого були загиблі та поранені. Зокрема, було влучення у гуртожиток, де перебувало 5 осіб. Через удар ракети загинув підліток, також поранення отримала неповнолітня дівчина.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!