Телеверсія концерту гурту «ОЕ» виборола нагороду в Америці

2651 0
Телеверсія концерту гурту «Океан Ельзи», який 3,5 години транслювався в прямому ефірі 24 серпня 2014 року, отримала премію «Silver Screen» на американському кінофестивалі «US International Film & Video Festival «. Усього на фестиваль було подано понад 1000 заявок із 34 країн світу.
Фото: okeanelzy.com

Фото: okeanelzy.com

Уперше в історії українського ТБ, трек-лист для концерту склали глядачі за допомогою попереднього онлайн-голосування. Одним з найбільш вражаючих моментів телеверcіі концерту стало виконання гімну України гуртом «Океан Ельзи» разом з 40-тисячною аудиторією «Арена Львів».

Режисером телетрансляції став Андрій Музика, оператор-постановник –  Володимир Гуєвський, звук –  Віталій Телезін, ідея – Святослав Вакарчук, Олександр Ткаченко, реалізація –  Вікторія Лєзіна-Масляна, Христина Шкабар, Альона Єремєєва, Ольга Михальченко, Юрій Калиновський і вся команда «1+1 Production».

«US International Film & Video Festival « заснований в 1967 році і є одною з провідних міжнародних подій. Фестиваль нагороджує найкращих у сфері документалістики, телевізійних серіалів і розважальних програм.

Джерело: ТСН.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!