Територію довкола собору святого Юра впорядкують майже за 5 мільйонів

2060 0
Ремонтні роботи мають завершитися до кінця року.
Фото: lvivexpres.com

Фото: lvivexpres.com

Управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації 1 серпня підписало договір з ТОВ «Підприємство "Турист"» щодо впорядкування території довкола собору святого Юра. Про це йдеться на сайті системи електронних закупівель Prozorro.

Вартість угоди становить 4,88 млн грн. Окрім переможця, у торгах брало участь лише одне підприємство – «Спецбудмонтаж-НМ», яке подало на 7 тисяч дорожчу пропозицію.

Читайте також: Що таїть підземелля собору святого Юра у Львові

До кінця року підрядник має замостити територію довкола собору, облаштувати сходи до входу в північну та південну частини трансепту храму, влаштувати дощову каналізацію, а також нове вуличне освітлення.

Згідно з системою YouControl, ТОВ «Підприємство "Турист"» засноване у Львові ще у 1996 році. Основним видом діяльності компанії є організація будівництва будівель. Засновником та керівником його є Володимир Смалюх.

Нагадаємо, що до кінця року також мають відреставрувати сам собор святого Юра.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!