Транспорт, дороги чи комуналка. Чим найбільше не задоволені львів’яни

1752 0
Тим, як працює громадський транспорт у Львові, задоволені 32% опитаних, не задоволені – 51%
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Більше половини львів’ян не задоволені роботою громадського транспорту та комунальних служб. Про це йдеться у дослідженні соціологічної групи «Рейтинг», опублікованому 23 липня.

Тим, як працює громадський транспорт у Львові, задоволені 32% опитаних, не задоволені – 51%, поліції – 28% та 47% відповідно, комунальних служб – 23% та 60%, медичних закладів міста – 21% та 62%.

Серед міських проблем львів’яни найбільше хвилюються через завантаженість вулиць транспортом (45%) та вартість комунальних послуг (39%). Корупція у міській владі хвилює 34%, хаотична забудова багатоповерхівками – 32%, наркоманія та алкоголізм – 31%, мала кількість місць для паркування – 21%.

Якість послуг громадського транспорту та поганий стан доріг вважають проблемами по 19%, наявність безпритульних тварин на вулицях, малу кількість місць у дитячих садках, низький фаховий рівень медиків та вартість проїзду у транспорті – по 16-17%.

Роботою міського голови Львова Андрія Садового задоволені 48%, не задоволені – 33%. Діяльністю міської ради задоволені 29%, не задоволені – 38%.

Опитування проводили 3-12 липня серед мешканців Львівської ОТГ віком від 18 років. Опитали – 1200 респондентів. Похибка становить 2,8%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!