Україна

Цієї ночі повітряні сили збили усі ворожі «шахеди»

527 0
Майже усі «шахеди» збили на Одещині.
Фото: Повітряні сили

Фото: Повітряні сили

У ніч на 13 грудня росіяни актували Україну 10 безпілотниками типу «Shahed» та 10 балістичними ракетами − усі ворожі цілі вдалося збити.

Джерело: Повітряні сили ЗСУ у Telegram

Окупанти запускали безпілотники з району Балаклави (окупований Крим). Майже усі «шахеди» збили на Одещині – в зоні відповідальності повітряного командування «Південь».

Нагадаємо, що внаслідок нічної ракетної атаки ворога в Дніпровському районі столиці пошкоджений багатоквартирний житловий будинок і лікарня. По Києві вдарили балістичними ракетами типу Іскандер-М/С-400.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!