Київ

Цього року Київавтодор відремонтує шляхопровід біля станції метро «Дарниця»

463 0
За 60 років шляхопровід не ремонтували жодного разу
Фото: Google maps

Фото: Google maps

Цього року в Києві почнеться реконструкція шляхопроводу біля станції метро «Дарниця». Про це повідомляє Київавтодор.

Як зазначає КП, зараз міст аварійний: гідроізоляція полотна зношена, деформаційні шви втратили герметичність, а бетон і армування опор зазнали корозії.

Крім того, споруда не відповідає чинним нормам вантажності, а висота під мостом — сучасним нормативам. Бар’єрна огорожа також небезпечна.

Замінять такі конструкції, як мостове полотно, прогонові будови, опори, фундаменти, поручні та огорожі, освітлення. Відремонтують підземні та надземні комунікації, оновлять транспортну розв’язку та підходи до споруди.

Велодоріжку облаштують на тротуарах. Обіцяють подбати про доступність для маломобільних людей.

Шляхопровід на перетині вулиці Будівельників із Броварським проспектом та червоною гілкою метро ввели в експлуатацію у 1963 році. Відтоді жодного разу капітально не ремонтували.

Нагадаємо, під Шулявською транспортною розв'язкою можуть побудувати велопішохідний тунель. Відповідний проєкт розглядали на засіданні робочої групи Київської майстерні міста

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!