Київ

У гімназії на Київщині відкрили унікальний клас-укриття

792 0
Допомогу громаді для облаштування укриття надав благодійний фонд SavEd.
Фото: Вадим Токар

Фото: Вадим Токар

У Макарові на Київщині для учнів облаштували унікальний клас в укритті. Бомбосховище у навчальному закладі виконує одразу дві функції – безпеки і освіти. Про це повідомив Макарівський селищний голова Вадим Токар.

Укриття з’явилося в Андріївській гімназії Макарівської громади, завдяки якому учні зможуть повернутися до повноцінного навчання.

У приміщенні зробили сучасний ремонт, облаштували його комфортними меблями, електрикою, гаджетами та літературою.

Діти матимуть змогу у безпеці спілкуватися, навчатися та корисно проводити час. Це по суті цифровий освітній центр у безпечному місці.

Нагадаємо, уряд і КМДА не зійшлися в оцінці технічного стану укриттів: за даними уряду у Києві 15% укриттів придатні без суттєвих зауважень і ще 50% технічно придатні, але їх треба приводити до ладу. У місті запевняють, що в столиці 65% укриттів придатні для використання.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
ТЕГИ: Київщина

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!