Київ

У Києві українці вийшли на Майдан на підтримку Залужного

1112 0
Мітингарі співали гімн України і тримали плакати з написами «Поверніть Залужного».
Фото: Дар

Фото: Дар'я Григоренко/Суспільне

Увечері, 9 лютого, на Майдані Незалежності в Києві зібрались близько сотні людей, які виступили проти звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це повідомили у Суспільному.

Мітингарі співали гімн України і тримали плакати з написами «Поверніть Залужного».

Щоб подякувати Валерію Залужному та висловити свою підтримку, Оксана вийшла на Майдан:

«Нехай генерал Залужний знає, що його цінують та підтримують. Якщо він піде в політику, то це буде хороший конкурент для нинішньої влади»– зазначила жінка у коментарі Суспільному.

Нагадаємо, що 8 лютого президент Зеленський зустрівся із Валерієм Залужним та подякував йому за два роки захисту України. Згодом у цей же день стало відомо про призначення нового керівника української армії – ним став генерал-полковник Олександр Сирський.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!