Київ

У Києві поліція оштрафувала 14 закладів, які працювали після 22 години

1153 0
Правоохоронці провели посилені заходи з відпрацювання з метою попередження вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, перевірки доступу громадян до укриттів та заборони роботи розважальних закладів після 22:00.

Під час рейду з 9 по 11 червня, правоохоронці Києва притягнули до адміністративної відповідальності керівників 14 закладів, які попри рішення Ради оборони міста здійснювали свою діяльність після 22:00 години. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції Києва.

Загалом протягом трьох днів, поліцейські перевірили 1057 місць відпочинку громадян: кафе, бари, ресторани, торгові центри.

«У результаті поліцейські виявили 14 закладів, які попри рішення Ради оборони міста від 01.09.2022 здійснювали свою діяльність після 22.00 години. Керівників закладів притягнуто до адміністративної відповідальності», – йдеться у повідомленні.

Додамо, на Київщині обласна військова адміністрація ухвалила рішення, що всі розважальні заходи мають закінчуватися не пізніше 21:00.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!