Київ

У Києві троє людей опинились в лікарні через їжу з кулінарії

470 0
Ведеться епідеміологічне дослідження.
Фото: Virinci hospitals

Фото: Virinci hospitals

У столиці України троє осіб були госпіталізовані з діагнозом гострої кишкової інфекції, ймовірною причиною якої стала неякісна їжа, куплена в кулінарії. Про це повідомив Київський міський центр з контролю та профілактики хвороб.

Інциденти зафіксовано 1 березня. Жертви отруєння звернулися по медичну допомогу і наразі лікуються в лікарнях Києва. Спеціалісти центру проводять бактеріологічне дослідження для виявлення збудника інфекції.

Відомо, що Київський міський ЦКПХ звернувся до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Києві та Департаменту охорони здоров'я КМДА з повідомленням про захворювання. Ведеться епідеміологічне дослідження.

Читайте також: У Києві зафіксували спалах гострої кишкової інфекції

Нагадаємо, що харчові отруєння – одна з найпоширеніших проблем у теплу пору року. Через порушення умов зберігання і приготування, продукти швидко псуються і стають причиною кишкових розладів. Як уникнути харчового отруєння - у новині.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!