Київ

У Києві затримали зловмисника, який викрадав прокатні електросамокати та продавав їх по запчастинах

887 0
Чоловіку загрожує до 8 років ув'язнення.
Фото: Поліція Києва / Facebook

Фото: Поліція Києва / Facebook

У Печерському районі Києва оперативники затримали зловмисника, який викрадав прокатні електросамокати та продавав їх по запчастинах. Про це повідомляють у столичній поліції.
 
Слідством було встановлено, що зловмисник викрадав транспорт, здійснюючи перед тим відключення GPS-трекерів на пристроях, перерізаючи проводи; у подальшому для розбору та продажу комплектуючих деталей. Усі викрадені самокати у зібраному та розібраному вигляді він зберігав у себе в гаражі. Фігуранта затримали «на гарячому» під час вчинення чергового злочину.
 
Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. У ході проведення невідкладного обшуку у гаражному приміщенні правоохоронці вилучили 10 електросамокатів у зібраному та розібраному стані, а також інші деталі до них. На час досудового розслідування чоловік перебуватиме під вартою. Йому загрожує до 8 років ув'язнення.
 

Нагадаємо, днями столичні поліцейські врятували собаку, яку власник у спеку закрив в авто.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!