Київ

У Києві з'явиться міський спортивний застосунок KyivSport. Що про нього відомо

1061 0
Застосунок автоматизує безліч процесів, спростить звітності та дасть можливість регулювання тренувального процесу,а також моніторингу спортивного життя дитини в режимі онлайн.

У Києві презентували бета-версію цифрової спортивної системи KyivSport. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва та заступник голови КМДА Петро Оленич.

Відомо, що KyivSport стане комплексним застосунком для автоматизації процесів, пов’язаних з розвитком видів спорту, пропагуванням розвитку фізичної культури, формування здорового способу життя, фізичного загартовування та удосконаленням наявної спортивної інфраструктури в місті, а також для ефективної взаємодії та координації дій всіх учасників спортивної сфери Києва. 
 

Цифрова спортивна платформа обʼєднає спортсменів, батьків, тренерів та управлінців. Застосунок матиме актуальні дані та оптимізуватиме витрати, зокрема уникнення зловживань із включенням неіснуючих осіб до списків учасників спортивних змагань і закладів.

Містяни матимуть змогу переглядати онлайн-мапу наявної по всьому місту спортивної інфраструктури, актуальний календар подій, змагань, заходів та розклади тренувань під кожну групу підготовки, цифрові протоколи змагань, а також здійснювати онлайн-записи до спортивних шкіл, переглядати та контролювати виплачені стипендії та винагороди.

До слова, у новому оновленні міського застосунку «Київ Цифровий» з'явилась віртуальна транспортна карта, яка має стати альтернативою пластиковій. Деталі про нововведення читайте у нашому минулому матеріалі.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!