Політична реклама

У львівському музеї скла запровадили новий вид екскурсій

1467 0
Для відвідувачів у львівському музеї скла здаватимуть в оренду смартфони й планшети.

Ними можна буде зчитувати QR-коди, розміщені на таблицях біля експонатів, - пише Експрес.  За цими кодами смартфон чи планшет “розповідатиме” відвідувачу про обраний експонат замість гіда.

Наразі інтерактивна екскурсія у музеї доступна лише українською мовою, - говорить Михайло Бокотей, автор проекту оновлення у музеї скла.

Аби засвідчити унікальність сучасного мистецтва, у другому виставковому приміщенні також встановлено плазмовий телевізор. На ньому охочі зможуть подивитися фільм про створення скляних виробів у 1992 році.

Після оновлення музей зібрав колекцію робіт ХХ століття, найдорожчі роботи найвідоміших склодувів світу, також в експозиції є скляні вироби часів Давнього Риму й Київської Русі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!