Київ

В Києві відбудуться 6 безоплатних екскурсій містом

603 0
Прогулянки вулицями Києва відбудуться з четверга до неділі.
Фото: Управління туризму та промоцій КМДА

Фото: Управління туризму та промоцій КМДА

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували для киян та гостей столиці 6 безоплатних прогулянок містом включно з екоекскурсією для дітей до Будинку природи. Про це повідомляє КМДА.

Прогулянки вулицями Києва відбудуться з четверга до неділі. Місця зустрічей вказані в анкетах.

Екскурсія «Прогулянка Старим Києвом» ознайомить із будівництвом Володимирського собору, історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Дата та час: 23 листопада, четвер, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/aJYHe6yXo5wiJzq2A.

Екскурсія «Все починається з Університету», під час якої можна дізнатися, як КНУ імені Тараса Шевченка дав початок розбудові нового кварталу Києва, а також почути історію створення парку та ботанічного саду навколо Червоного корпусу.

Дата та час: 23 листопада, четвер, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Z1x2nqyLxetTmviF6.

Дата та час: 24 листопада, п’ятниця, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/3cCUkUNEJ7vhxDDj7.

Екскурсія «Київ хрещатий», під час якої можна довідатись про старовинне місто, його історію та людей, які формували, створювали і будували Київ.

Дата та час: 25 листопада, субота, 11:30.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Lr3Nni3qosRL9UF28.

Еко-екскурсія для дітей «Мандрівка до Будинку природи», де юні дослідники ознайомляться з унікальною флорою та фауною, а також дізнаються про важливість впливу навколишнього середовища на життя людини.

Дата та час: 25 листопада, субота, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Zukii1wiDsR3Pr378.

Екскурсія «Київ історичний» ознайомить з історією стародавнього Києва, його пам’ятками, архітектурою, Майданом Незалежності та Подолом.

Дата та час: 26 листопада, неділя, 11:30.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/W2GyvcD5PSziJade9.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Нагадаємо, у Музеї історії міста Києва 23 листопада відкриється виставка старовинних ялинкових прикрас «Київська ялинка від XIX століття до сьогодення». 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!