У Львові на 11 локаціях демонтують придорожні паркани

2640 0
Більшість з них розміщені в центральній частині міста.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові демонтують придорожні турнікети в 11 локаціях, що становить близько 600 метрів загородження. Більшість з локацій розташовані в центральній частині міста. Це рішення погодила міська комісія з безпеки дорожнього руху. 

Джерело: Львівська міська рада

Як зазначив начальник управління транспорту департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Орест Олеськів, на комісії спочатку планували погодити 15 локації, де демонтуватимуть турнікети. Проте через складність процесу узгодили тільки 11 таких. 

близько 150 турнікетів демонтують на вул. Дорошенка, 52-58 та на вул. Саксаганського.

Також пояснюють, що це не вплине на безпеку руху.

Читайте також: У Львові на ремонт доріг та тротуарів передбачили понад 157 млн грн

Вуличне огородження приберуть на вул. Дорошенка, 63,  вул. Словацького, пл. Данила Галицького та вул. Гавришкевича, а також на вул. Підвальній біля «Арсеналу» та на вул. Шпитальній. Натомість, у цих місцях мають встановити обмежувачі, аби унеможливити стихійне паркування.  До слова, на вул. Шпитальній огородження зникне тільки з парної сторони, на протилежній стороні залишиться. Також приберуть зайві 29 турнікетів на вул. Володимира Великого, 61 на ділянці від вул. Софії Караффи-Корбут до вул. Кульпарківської та на вул. Сахарова  – на перехресті з вул. Кастелівка і до перехрестя з вул. Горбачевського. Найбільше ж турнікетів демонтують на розв’язці вул. Луганська – просп. Червоної Калини. Так, поруч зі шляхопроводом приберуть 32 турнікети, а на виїздах на шляхопровід – 102 турнікети.

Зазначають, що ці роботи планують виконати до кінця серпня. 

Нагадаємо, що на вулиці Бандери цього тижня за сприятливих погодних умов запланували нанесення дорожньої розмітки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!