Політична реклама

У Львові підсвітять пішохідний перехід

2053 0
У Львові підсвітять пішохідний перехід на проспекті Чорновола біля нічного клубу «Міленіум». Кошторис проекту – 60 тис. грн, з них 40 тис. грн нададуть інвестори. 20 тис. грн зібрали активісти ініціативи «Дайте пройти».

Про це у своєму блозі повідомив активіст Олександр Шутюк, пише Zaxid.net. Ініціатор проекту Мирослав Голяк розповів , що роботи розпочнуться за два-три тижні. «Привезуть лапми, до них будемо вибирати опори», - додав він.

Для реалізації проекту обрали вулицю з інтенсивним рухом транспорту – проспект Чорновола. Освітлення переходу в темний час доби дасть змогу краще бачити його пішоходам, водіям та пасажирам громадського транспорту.

Інвестор – компанія Swarco, яка встановлює у Львові «розумні світлофори» та займається організацією роботи Центру керування дорожнім рухом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!