У Львові попрощалися із сучасним Героєм України Сергієм Коханом

56281 0
Військовослужбовець мешкав у Кам'янці-Бузькій.
фото христини замули у фейсбуку

фото христини замули у фейсбуку

Сьогодні Львівський район попрощався із сучасним Героєм України Сергієм Коханом. Полковник сильно постраждав під час авіаційної атаки на Яворівський полігон. Про це повідомила голова Львівської районної державної адміністрації Христина Замула.

«Він був справжнім професіоналом військової справи, патріотом України та неодноразово отримував державні нагороди за мужність і відвагу. Щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя!», – йдеться в її повідомленні на Фейсбуку.

Читайте також: Під Волновахою загинув військовий капелан зі Львівщини

Військовослужбовець мешкав у Кам'янці-Бузькій, був доцентом кафедри артилерії Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Нагадаємо, що 13 березня, окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, там загинуло 35 військових. Через ракетний обстріл по полігону загинув полковник Олег Ящишин та мешканець с. Верхня Білка Богдан Лазар. Серед інших загиблих офіцер Кирило Вишиваний, брат якого Василь Вишиваний поліг в боях з окупантами на сході України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!