Політична реклама

У Львові повернулися до роботи 90% міліціонерів

1086 0
Керівник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко оголосив, що він є на боці народу і бере відповідальність за безпеку у місті на себе особисто.

За його словами, близько 90% працівників патрулюють місто, невелика кількість перебуває на лікарняному, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Я мав зустріч з усіма керівниками підрозділів. Всі вони підтримують народ. Усі вони запевняють, що не будуть виконувати злочинних наказів. Я підтримую дії народу, я особисто беру на себе відповідальність за безпеку у місті Львові.

Я звертаютьсь до всіх працівників міліції виконати свій, якщо не службовий, то громадський обов’язок, тому що вони мають на це право як працівники міліції, мають навики, мають спеціальні знання.

Міліція працює, якщо не зовсім у звичному режимі, але вона працює. Зараз близько 90% працівників міліції патрулюють місто, охороняють приміщення разом з громадою Львова, а саме з «Народною самообороною».  Основна задача – не допустити провокацій, не допустити погромів, не допустити, щоб злочинці зі зброєю могли орудувати на вулицях міста. Тому я запевняю усіх працівників міліції, усю громаду Львова, за координацію правоохоронців відповідальність я беру особисто на себе», - зазначив Сергій Зюбаненко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!