У Львові відбудеться Fun Business Forum. Як взяти участь

2174 0
1 500 учасників, 6 спікерів з України та з-за кордону, майданчик для комунікації та бізнес-пратнерства. Усе це – у межах масштабної бізнес-події, що пройде у Львові 11 листопада на «Арені-Львів».
ілюстративне фото: РБК

ілюстративне фото: РБК

Що буде на форумі

Виступи успішних професіоналів про систематизацію бізнесу; особистий бренд як позиціонування для основи бренду; поразки та помилки, що призводять до успіху і партнерство в бізнесі.

Як бонус організатори надають можливість детально розглянути  креативні маркетиногові кейси.

«Fun Business Forum – це професіонали, які знають усе про бізнес і не тільки. Наші фахівці покажуть, як будувати ефективні маркетингові стратегії. Хороший маркетинг – половина успіху. Тут пояснять, що партнери по бізнесу – це не щось страшне, а навпаки корисне. Великий бізнес неможливий без партнерів. Багато хто боїться створювати бізнес-колаборацію, бо якщо доведеться все ділити, то як? Одразу паніка. На нашому форумі ти дізнаєшся усі правила гри і зможеш з легкістю ухвалювати дані рішення», – говорять організатори FBF.

Хто буде на форумі

«Fun Business Forum – це ще й майданчик для комунікації. Хтозна, можливо, тут ви знайдете партнера і заробите свій перший мільйон. 6 спікерів з України та з-за кордону, які поділяться досвідом, навчать і змотивують», – говорять організатори.

Cеред запрошених спікерів:

Кирил Куницький, експерт у галузі систематизації бізнесу. Засновник Школи системнного бізнесу «Бізнес-Конструктор», автор і ведучий освітніх програм для власників, топ-менеджерів, НR-менеджерів

Анже Йереб, регіональний виконавчий креативний директор BBDO Ukraine&Central Asia. Працював в локальних і мережевих креативних агенствах Словенії, Хорватії, Італії, Угорщини, України.

Едгар Камінський, Вдомий пластичний хірург в Україні. Засновник Kaminskyi Clinic, Ukrainian Medical Festival.

Ольга Гуцал, генеральний директор «Камініон Оіл», яка є представником марок Liqui Moly, Bizol, Geenotex.

Марк Зархін, львівський ресторатор та громадський діяч. Співзасновник Fast Food System  та «Спільноти доброго смаку «Kumpel` Group»

Юлія Левковська, бізнес-коуч, психолог, блогер з аудиторією понад 500 000 підписників  

Місце проведення: Медіа-центр стадіону “Арена Львів”, м. Львів, вул. Стрийська, 199

Для кого цей форум

Організатори запрошують всіх, кому цікава тема бізнесу і особливо тих, хто: хоче отримати корисні прикладні знання та впровадити це в своєму бізнесі; соціально активний та бажає розширити свої бізнес-зв’язки; хто шукає можливості запуску нових бізнес-проєктів; хто хоче круто провести час та отримати шалений заряд мотивації.

Як взяти участь та зареєструватися

Реєстрація та програма – за посиланням. Вартість квитків становить від 1490 до 2 590 грн, придбати можна тут.

Партнерська публікація

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!