Політична реклама

У Львові збільшать кількість маршруток до Винник, - Садовий

1427 0
Мер Львова Андрій Садовий заявив 12 березня, що міська влада Львова збільшить кількість транспорту, що курсує до Винник.

Відповідаючи на питання журналістів, щодо незадоволення мешканців Винник сполученням зі Львовом, Андрій Садовий розповів, що начальник управління транспорту Микола Жук здійснив робочий виїзд у Винники і місто врахує всі зауваження місцевих мешканців.

«Ми спробуємо покращити ситуацію. В першу чергу, буде збільшено кількість машин на маршруті, що обслуговує сьогодні Винники. Можливо, один з маршрутів буде розділено, - сказав мер і додав, «що не пізніше, ніж в середу Микола Жук має надати чітку інформацію про вирішення проблеми сполучення у Винниках».

Нагадаємо, за новою транспортною мережею у Львові до Винник курсує радіальний маршрут №5А, а також хордовий маршрут №36.

Джерело: ZAXID.NET

ТЕГИ: транспорт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!