Київ

У Мистецькому арсеналі в Києві відбудеться день вільного відвідування

772 0
Безкоштовно триватимуть екскурсії 14 червня о 14:00 та 18:00.

У середу, 14 червня, у Мистецькому арсеналі відбудеться День вільного відвідування – можна безкоштовно відвідати виставку «Форми присутності» та завітати на екскурсії.
 

Виставка матиме на меті розповісти про колективний спротив російській агресії та тривогу, яку відчуває кожен українець через те, що ніби знайомий навколишній світ умить став крихким.

У просторі виставки кожен з авторів і авторок присутній не тільки через роботу, а й через власну історію, що дозволяє ширше зрозуміти умови, в яких ці роботи стали можливими. Присутність війни відчувається в них через матеріал – рваний папір, бетон, вишивку на тканині чи пакеті, дім із піску та скла, крихти землі та необроблене дерево.

Безкоштовні екскурсії пройдуть 14 червня о 14:00 та 18:00, на них розкажуть про концепцію проєкту, авторів/-ок та їх роботи, а також дадуть відповіді на запитання відвідувачів.

Виставка «Форми присутності» триватиме до 30 липня 2023 року щодня, з 12:00 до 20:00.

Адреса: Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 10-12.

 
 
 
 
 
Фото: Мистецький Арсенал

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!