У Сколівських бескидах створять рекреаційну зону

2062 0
У природному парку неподалік Львова впорядкують територію та облаштовують рекреаційні зони.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

У Національному природному парку «Сколівські бескиди» розпочали комплекс природоохоронних заходів, які фінансуються з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

На Львівщині облаштовують рекреаційні зони – «Водоспад на річці Кам'янка», урочище «Колодка», а також проведуть поточний ремонт еколого-просвітницьких центрів у Бутивлянському та Крушельницькому лісництвах. Загальна вартість проектів – 620 тис. грн.

Метою проекту із облаштування рекреаційної зони «Водоспад на р. Кам'янка» є:

  • поновити наявні та створити нові місця тимчасового відпочинку,
  • зменшити рівень забруднення та покращення екологічного стану території,
  • забезпечити відвідувачів інформацією завдяки встановленню інформаційно-охоронних, межево-охоронних, заборонних знаків та інформаційних стендів.
     

Читайте також: Українці збирають гроші на реставрацію Підгорецького замку. Як долучитися

У результаті роботи в урочищі «Колодка» зменшать негативний вплив від неконтрольованого відвідування, засмічення. Буде організовано потік відвідувачів у відведені для відпочинку місця. Також відвідувачів інформуватимуть про правила поведінки в лісі.

Поточний ремонт еколого-просвітницьких центрів у Бутивлянському та Крушельницькому лісництвах забезпечить безперебійну роботу центрів на базі лісництв, в також збереже приміщення та створить комфортні умови перебування відвідувачів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!