Київ

У заміському будинку бізнесмена Ігоря Мазепи сталася пожежа

495 0
Причини пожежі встановлюються

Уночі з 21 на 22 січня згорів будинок бізнесмена, засновника Concorde Capital Ігоря Мазепи.  Про це повідомило видання lb.ua з посиланням на джерела.

Пожежа сталася у селі Картовецьке Чернігівської області, постраждалих немає.

Видання зазначає, що будинок був обладнаний системами спостереження, наразі причини пожежі встановлюються. 

Нагадаємо, на КПП «Медика-Шегині» на кордоні з Польщею затримали власника інвестиційної компанії Concorde Capital Ігора Мазепу. Бізнесмена затримали у справі про заволодіння землею на дамбі Київського водосховища для будівництва котеджного містечка Goodlife Park. Також правоохоронці затримали його брата та ще двох осіб.

Печерський районний суд 19 січня за клопотанням Офісу генпрокурора обрав запобіжний захід інвестбанкіру, засновнику Concorde Capital Ігорю Мазепі у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 349 мільйонів гривень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!