Київ

Унаслідок ракетного удару по Києву загинуло подружжя членів клубу історичної реконструкції

1445 0
Знайомі згадують, що чоловік був успішним айтівцем, багато донатив на ЗСУ, у вільний від роботи час присвячував хобі – клубу історичної реконструкції.
Подружжя Данила Куриленка та Юлії Петрової, яке загинуло внаслідок ракетного обстрілу

Подружжя Данила Куриленка та Юлії Петрової, яке загинуло внаслідок ракетного обстрілу

У ніч на 24 червня російські окупанти атакували столицю ракетами, унаслідок падіння уламків у багатоповерхівку в Солом'янському районі загинули п'ятеро людей, серед них молоде подружжя Данила Куриленка та Юлії Петрової. Про загибель пари повідомили на сторінці клубу історичної реконструкції «Рарог».

Друзі та члени клубу висловили своє співчуття щодо трагедії та поділилися кадрами життя Юлії та Данила.

«Друзі. На жаль, маємо повідомити, що Данило Куриленко та його дружина Юля Петрова загинули вчора. В їх квартиру потрапила частина ракети. Сьогодні їх тіла були ідентифіковані. Прощання відбудеться у вівторок, місце і час ми повідомимо трохи пізніше. Цей місяць став чорним для нашої сім'ї, це велике горе. Проте згадуємо їх з любов'ю та пошаною. Співчуття родині та друзям. Залишайте свої світлі спогади про чудових Даню та Юлю, щоб ми ніколи їх не забули. Тримайтесь, друзі», – йдеться у повідомленні на сторінці клубу.

Читайте також: кияни з комунальниками прибрали територію будинку на Солом'янці, у який влучив уламок ракети

Друзі Данила та Юлії поділилися спогадами про них. «…Настала страшна звістка про загибель неймовірної пари, як у реконструкції середньовіччя, так і в житті – щирих і добрих душею. Даніель був гідним лицарем і бійцем на фестивалях і бугуртах. Дуже гармонійна пара. Тяжка втрата ((( Нехай світла пам'ять про них завжди залишить те, що неспроможна забрати навіть смерть – силу великого кохання. Ви завжди будете в наших серцях», – написав Роман Михальчишин.

Як повідомлялося, у Києві в результаті ракетної атаки рф уламки збитої ракети впали на житлову багатоповерхівку, спричинивши пожежу та пошкодження. Згодом стало відомо, що внаслідок ракетної атаки на столиці в житловому 24-поверховому будинку в Солом’янському районі загинули п'ятеро людей.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!