Викриття колаборанта та відкриття дитячих таборів. Головні події дня у Києві

1438 0
Дайджест новин за 7 червня.
Київ/Фото: АР

Київ/Фото: АР

Війна

До столиці передали 160 тіл загиблих українських військовослужбовців із заводу «Азовсталь» в Маріуполі. Третина з них – «азовці». Належність інших тіл до різних підрозділів з’ясовують.

Патронатна служба полку «Азов» зустріла та разом із лікарями провела огляд та опис тіл. Наразі судмедексперти ведуть роботи, які попередньо можуть тривати до трьох місяців. Згодом родини загиблих покличуть на експертизу та процедуру упізнання.

Правопорушення

СБУ викрила агента росії, який створив в Україні 20 проросійських інтернет-медіа. За даними кібердепартаменту Служби безпеки України, зловмисником виявився мешканець Києва. Його курували спецслужби країни-агресора, щоб максимально поширити ідеї «русского мира» в нашій державі.

Транспорт

6 червня у Києві відновив роботу автобусний маршрут №10, який курсує від станції метро «Лісова» до селища Рибне. Крім того, 8 червня відновлює роботу автобусний маршрут №19, рух якого організовано від станції метро «Васильківська» до вулиці Ізюмської.

Адміністративні послуги

З 7 червня у столичних центрах надання адміністративних послуг відновлено прийом документів у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно. 

Дитячі літні табори

У Київській області запрацюють літні табори для оздоровлення та відпочинку дітей. Перед відкриттям кожен заклад буде перевірено на відповідність критеріям та умовам безпечного перебування дітей під час воєнного стану.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!