З бюджету Львова витратять 600 тисяч грн на шкільний спортзал у Винниках

980 0
Спортзал будують ще з 2018 року.
Фото умовне

Фото умовне

На спортивний зал у СЗШ 47 у Винниках виділять 600 тисяч гривень з бюджету розвитку Львова. Таке рішення у середу, 25 жовтня, ухвалила комісія фінансів та планування бюджету Львівської міської ради.

«Ці кошти скерують на роботи з підключення будівлі спортзалу до мереж котельні», – пояснив депутат ЛМР Юрій Ломага.

Читайте також: У Винниках у школі запрацював басейн і два спортзали

Додамо, у СЗШ 47 у Винниках навчається понад 500 дітей. Тутешній спортзал будують ще з 2018 року.

Нагадаємо, у Львові повністю реконструюють дитсадок, у який влучила російська ракета. Йдеться про дитячий садок на вулиці Патона, що постраждав від удару 15 серпня. Коштуватиме це місту понад 10 мільйонів гривень.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!