Україна

За ніч ППО знишили 10 з 11 ворожих «шахедів»

663 0
Також збили одну керовану авіаційну ракету Х-59 на Дніпропетровщині.
Фото: УП

Фото: УП

Уночі 2 грудня Повітряні сили ліквідували 10 ударних БпЛА «Shahed-136/131» з 11 запущених і керовану авіаційну ракету Х-59.

ДжерелоПовітряні сили

Противник атакував 11-ма ударними БпЛА типу «Shahed» з мису Чауда, що у Криму, та керованою авіаційною ракетою з повітряного простору окупованої Запорізької області.

В результаті бойової роботи протиповітряною обороною Сил оборони України знищено 10 ударних БпЛА «Shahed-136/131» в межах Одеської області та одну керовану авіаційну ракету Х-59 на Дніпропетровщині.

Нагадаємо, що за минулу добу українські захисники відбили по 21 атаці на двох напрямках. Протягом минулої доби відбулося 84 бойових зіткнення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!