Зачистка області та повернення автобусів. Головні події дня у Києві

886 0
Аби ви були в курсі важливих та актуальних подій, зібрали дайджест головних подій в Києві за 5 квітня.

Транспорт. Обмежено, як і попередні дні, сьогодні працювало метро. З 08:00 до 19:00 курсували близько 150 автобусів та понад 30 трамваїв. Орієнтовний інтервал руху автобусів – 30 хвилин, трамваїв – 15-20 хвилин. 

Торгівля. 5 квітня працювали шість продуктових міні-ярмарків у п’яти районах міста (Голосіївському, Деснянському, Подільському, Святошинському, Дарницькому). 

Читайте також: У Києві знову лунають вибухи. Рятувальники повідомили про розмінування

Адміністративні відомства. З 10:00 до 16:00 у будні продовжують роботу Центри надання адміністративних послуг. 

Також працюють РАЦСи в семи районах міста (Дарницький, Деснянський, Дніпровський, Голосіївський, Оболонський, Печерський, Солом’янський, Шевченківський). Час роботи: 09:00-15:00.

Ситуація в області. Піротехніки активно працюють над розмінуванням на Київщині. Рятувальники очищують території, дороги, будинки та інфраструктурні об'єкти від боєприпасів, мін, снарядів, гранат тощо. 

Нагадаємо, попри звільнення територій під столицею України киян просять відтермінувати повернення до міста. Це пов’язано з мінуванням в передмістях та ризиком ракетних ударів.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!