Загроза ракетного удару по Львівщині з території рф. Як минула доба

1514 0
Коротко про важливі події попередньої доби.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Повітряна тривога. Вчора, 14 вересня, на Львівщині сирени двічі сповіщали про повітряну небезпеку. Була загроза ракетного удару з  району астраханської області російської федерації. У місті та області все спокійно. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Евакуація переселенців. Одним евакуаційним потягом у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 243 людини.

До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 613 осіб.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 19 тисяч 386 людей. На в‘їзд оформили 17 тисяч 362 українців.

Звернення до правоохоронців. Поліція області опрацювала 1224 звернення щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Нагадаємо, вчора, 14 вересня, близько 17:00 по Україні оголосили масштабну повітряну тривогу. На Львівщині це було друге оповіщення за добу про ракетну небезпеку. Куди летіли ракети та які регіони постраждали, читайте за посиланням

Юлія Осим

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!