Політична реклама

Завтра у будинки львів'ян почнуть подавати тепло

1249 0
На сьогоднішній ранок, 30 вересня, опалення у Львові подається до 10 бюджетних установ відповідно до листів-звернень.

За інформацією Львівської міськради, опалення отримують: Обласна клінічна лікарня, вул. Чернігівська, 7, ЛНУ ім. І.Франка оранжерейно-тепличний комплекс, вул. Черемшини, 44, Державний комунальний будинок дитини №1, вул. Комаринця, 2а, Санаторна школа-інтернат №1, вул. Остроградських, , Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги, вул. Миколайчука, 9, Міський комунальний клінічний пологовий будинок №1, вул. Мечнікова, 8,  Комунальна міська дитяча клінічна лікарня, П. Орлика, 4, Поліклініка 3-ої міської комунальної клінічної лікарні, Озаркевича, 2, 3-тя міська клінічна лікарня (лікарня і пологове відділення), Рапопорта, 8, Комунальна 8-а міська клінічна лікарня м. Львова, Навроцького, 23.

Від завтра розпочинатимуть відновлення опалення до споживачів, які не мають заборгованості і внутрібудинкові системи яких  готові до зими.

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» наголосили, що БУ-4 і досі не проводить робіт з підготовки своїх будинків до зими.

«Поки що нічого не зроблено по підготовці до зими 31 житлового будинку на вул. Стрийській, Гашека, Максимовича, власником якого є БУ-4. Якщо ситуація не зміниться, то не виключено, що опалювальний сезон для мешканців цих будинків вчасно не розпочнеться, - зазначив головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!