Зеленський зібрав військовий кабінет. Про що говорили

1156 0
Під час зустрічі обговорили управління передовою та активні дії.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський заявив, що провів військовий кабінет – особливий формат роботи з керівниками сектора оборони, командувачами, розвідкою та Офісом президента. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні.

Президент заявив, що на зустрічі обговорювали тільки те, що безпосередньо необхідно для управління передовою та забезпеченням активних дій України, захистом нашої держави від російського терору.

Читайте також: Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар'їнку, – Генштаб

«Це було змістовно. Наші дії будуть потужними. Готуємо хлопців. І дуже чекаємо постачання зброї, обіцяного партнерами. Максимально наближаємо перемогу. Максимально – дух єдності. І максимально – ефективність. Підготовка – теж максимальна», – сказав Зеленський.

Також президент розповів, що провів нараду з урядовцями та представниками Верховної Ради стосовно «деяких кроків із наближення до Євросоюзу», законодавчих кроків, реалізації ухвалених змін.

Читайте також: У Генштабі розповіли, коли росія може знову почати масовано обстрілювати Україну

«Мета нашої держави – абсолютно досяжна. Україна буде інтегрованою з усіма інституціями та практиками Євросоюзу, набуде повноправного членства. З нашого боку – повна готовність», – сказав він.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський збирав Ставку, під час якої розглянули заходи щодо запобігання витоку інформації про плани Сил оборони.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!