Новини
  • Дитина може пропускати дитячий садочок без довідок Дитина може пропускати дитячий садочок без довідок Батьки не повинні приносити довідки з лікарні, якщо їхня дитина кілька днів не відвідувала садочок. Якщо ж малеча перехворіла, необхідно надати довідку про задовільний стан її здоров’я.
  • Як зміниться медицина в Україні? 5 фактів про перші реформи Як зміниться медицина в Україні? 5 фактів про перші реформи Кабінет міністрів України призначив волонтера, директора гуманітарних ініціатив Світового конгресу українців, засновницю Школи реабілітаційної медицини Українського католицького університету Уляну Супрун на посаду виконувачки обов'язки міністра охорони здоров'я. В інтерв’ю виданню «Новое Время» Уляна Супрун розповіла про перші реформи у сфері медицини.
  • ТОП-6 найпопулярніших факультетів ЛНУ ім. Франка цьогоріч ТОП-6 найпопулярніших факультетів ЛНУ ім. Франка цьогоріч В Україні завершилася вступна кампанія. Львівські виші опинилися серед лідерів за кількістю заяв вступників. Львівський національний університет імені Івана Франка зайняв друге місце. Tvoemisto.tv дізнавалося, на які факультети Франкового університету ціьогоріч вступники подали найбільше заяв.
  • На Львівщині від отруєння грибами померла однорічна дитина. Як уберегтися? На Львівщині від отруєння грибами померла однорічна дитина. Як уберегтися? Дідусь та його онук отруїлися грибами, які чоловік сам зібрав у лісі. За попередніми даними, причиною смерті обох стала бліда поганка. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.
  • Абітурієнти, чиї батьки загинули в АТО, гарантовано отримають бюджетні місця Абітурієнти, чиї батьки загинули в АТО, гарантовано отримають бюджетні місця МОН спростило механізм для вступу абітурієнтів, у яких батьки чи один з батьків загинули під час участі в АТО. Аби отримати бюджетне місце, необхідно надати відповідні документи Міністерству. Про це йдеться на сайті МОН.
  • Ще плюс 500: Львівський виш очолив рейтинг  ВНЗ, яким збільшили держзамовлення Ще плюс 500: Львівський виш очолив рейтинг ВНЗ, яким збільшили держзамовлення За попередніми даними визначено ТОП-20 вишів, що отримали найбільшу кількість додаткових місць держзамовлення завдяки цьогорічному нововведенню «місце йде за абітурієнтом». У рейтинг потрапили і два львівські виші. Про це інформує Урядовий портал.
  • Унікальні гості та проекти 23 Форуму видавців у Львові. Перелік Унікальні гості та проекти 23 Форуму видавців у Львові. Перелік На 23 Форумі видавців львів’яни та гості міста зможуть зустрітися з професором Гарвардського університету, учасниками Нью-Йоркської Групи поетів, а також стати частиною проекту «Література проти агресії».
  • Блаженніший Святослав: Ми часто маємо спокусу опустити руки Блаженніший Святослав: Ми часто маємо спокусу опустити руки У Кракові завершився Світовий день молоді. Два мільйони молодих людей із понад 180-ти країн світу завітали до Польщі на зустріч із Папою Римським Франциском. Вперше цього року українська мова була офіційною, а делегація українських паломників від УГКЦ налічувала понад 5 тисяч осіб, 20 єпископів. Глава Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) розповів, чому українцям так важливо зараз бути у Польщі, як це вплине на польсько-українські взаємини після резолюції про «геноцид», чому українцям за кордоном важливо інтегруватися, але не асимілюватися, а також як стати успішною людиною та чому молодь повинна бути рушієм локальних і глобальних змін.
  • У Львові стартує конкурс «Школа змін»: як податися? У Львові стартує конкурс «Школа змін»: як податися? Інноваційний проект «Школа Змін», що реалізовується Інститутом Суспільних Ініціатив, оголошує конкурс серед шкіл Львова та прилеглих міст/сіл на впровадження програми, метою якої є поширення інформації про громадянське суспільство, цілі сталого розвитку та розвиток особистих компетенцій школярів 8-10 класів.
  • УКУ шукає директора для Центру Митрополита Шептицького: перелік вимог УКУ шукає директора для Центру Митрополита Шептицького: перелік вимог У вересні 2017 року УКУ відкриє новий Центр Митрополита Андрея Шептицького, який повинен стати своєрідною родзинкою нового університетського містечка УКУ біля Стрийського парку. Університет оголошує конкурс на посаду директора Центру. Про це повідомив перший проректор УКУ Тарас Добко.
  • ТОП-10 найпопулярніших вишів серед абітурієнтів цього року ТОП-10 найпопулярніших вишів серед абітурієнтів цього року 28 липня в Україні завершилася вступна кампанія. За її результатами Міністерство освіти і науки визначило виші, куди надійшла найбільша кількість заяв від вступників.
  • Абітурієнтів просять не поспішати зі вступом на контракт Абітурієнтів просять не поспішати зі вступом на контракт Заяву на контракт абітурієнту слід писати лише після того, як буде анульовано його рекомендацію до зарахування на навчання за державним замовленням – не раніше 1 серпня 2016 року. Про це повідомляють в департаменті освіти і науки України.
  • Як мати хороший сон під час спеки. 7 порад Як мати хороший сон під час спеки. 7 порад Улітку, коли температура повітря прогрівається ледь не до 40 градусів, буває важко заснути. Причина тому – гаряче і сухе повітря. Воно загальмовує процес зниження температури тіла під час сну. Але видання The Independent підготувало кілька порад, як боротися зі спекою уночі.
  • У Львові лікарів запрошують до військово-польових шпиталів У Львові лікарів запрошують до військово-польових шпиталів На службу до військово-польових шпиталів потрапляють, як правило, молоді спеціалісти. Утім керівництво шпиталів каже, що хотілося б бачити тут і досвідчених медиків. Про це Tvoemisto.tv розповів начальник Військово-медичного клінічного центру західного регіону, полковник медичної служби Іван Гайда.
  • В Україні створять єдину базу наукових текстів для боротьби з плагіатом В Україні створять єдину базу наукових текстів для боротьби з плагіатом До початку вересня 2016 року МОН планує запустити тестову версію національного репозитарію академічних текстів та почати завантажувати туди роботи. Головна мета такого рішення – упорядкування єдиної бази наукових текстів, з якою зможуть працювати антиплагіатні програми. Про це 26 липня під час брифінгу повідомила Перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун.
  • Україна займає друге місце у світі за кількістю сертифікованих ІТ-фахівців.  Інфографіка Україна займає друге місце у світі за кількістю сертифікованих ІТ-фахівців. Інфографіка Серед сертифікованих на сервісі онлайн екзаменів Brainbench (Bench Games Leaderboard) Україна займає третє місце за кількістю громадян, що мають IT-сертифікати, і друге місце за кількістю громадян, які мають сертифікацію рівня Master Level. Про це у колонці на DOU написала HR Team Leader компанії INSART і співорганізатор проекту Smart Club Анастасія Чистенко.
  • У Львівському університеті діють консультаційні центри для вступників. Адреси У Львівському університеті діють консультаційні центри для вступників. Адреси У Львівському Національному університеті імені Івана Франка запровадили 19 консультаційних центрів, які повинні надати допомогу абітурієнтові при поданні електронних заяв. У Приймальній комісії пояснили, що такі центри дозволяють уникнути напливу абітурієнтів та покращити якість консультацій
  • У Львові вчителів запрошують на програму з проектного менеджменту У Львові вчителів запрошують на програму з проектного менеджменту Восени вчителі зі Львова зможуть взяти участь у програмі «Про.Навички» від Центру інноваційної освіти «Про.Світ». Після навчання усі учасники зможуть реалізувати свою ідею у школі, яка спрямована на зміну навчального досвіду учнів.
  • Поблизу Львова відбулись змагання з веслування на «Драконах». Фото Поблизу Львова відбулись змагання з веслування на «Драконах». Фото Поруч Львова на озері Наварія 23 липня вперше відбулися Всеукраїнські змагання з веслування «Кубок Львова-2016» на «Драконах» – 22-місних човнах (команда формується з 20 веслярів, стернового та «барабанщика», який задає темп руху).
  • Зберегти смак літа: як заготовити вітаміни на зиму Зберегти смак літа: як заготовити вітаміни на зиму Літо можна зберегти по різному – у фотографіях, спогадах, зміцнивши на зиму здоров`я або просто зібравши на морському узбережжі різноколірних камінчиків. А можна спробувати зберегти його так, щоб взимку було і смачно і корисно пригадати про сонячні дні, а також апетитні фрукти й овочі – незмінні атрибути літа.
  • В Україні діти загиблих учасників АТО навчатимуться у вишах безкоштовно В Україні діти загиблих учасників АТО навчатимуться у вишах безкоштовно Відтепер діти загиблих учасників антитерористичної операції на сході України навчатимуться у вищих навчальних закладах за кошти державного бюджету. Відповідне рішення було опубліковано на сайті глави держави.
  • Львів’ян просять допомогти 15-річному юнаку одужати після аварії Львів’ян просять допомогти 15-річному юнаку одужати після аварії У реанімації Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру перебуває 15-ти річний Віталік Косишин. Хлопець у важкому стані після ДТП, яке сталось 12 липня. Небайдужих просять про допомогу.
  • У Львові стартує провідний  IT тренінг-центр України. Як потрапити? У Львові стартує провідний IT тренінг-центр України. Як потрапити? Незабаром у Львові своє представництво відкриє QALight - провідний український тренінг-центр з підготовки спеціалістів у сфері IT. Старт навчання запланований на початок вересня.
  • Менше теорії – більше творчості. В Україні змінюють програму початкової школи:  5 змін Менше теорії – більше творчості. В Україні змінюють програму початкової школи: 5 змін 18 липня у Міністерстві освіти відбулася нарада щодо оновлення навчальних програм початкової школи, де представили результати другого етапу публічного обговорення змін до навчальних програм, що були оприлюдненні на сайті Ed-Era.com. Більшість коментаторів схвалили внесені зміни у програми з Фізичного виховання, Трудового навчання, Образотворчого мистецтва, Музичного мистецтва та інтегрованого курсу Мистецтво. Пропонуємо дізнатись, які п'ять змін підготували для дітей та їх батьків.
  • Львівський університет увійшов у трійку лідерів серед українських вишів Львівський університет увійшов у трійку лідерів серед українських вишів За останніми показниками наукометричної бази SCOPUS Львівський національний університет імені Івана Франка увійшов до трійки лідерів рейтингу вищих навчальних закладів України. Результати цього рейтингу базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікує навчальний заклад або його працівники.
  • У Львові створять скрінінговий центр для діагностики раку у жінок У Львові створять скрінінговий центр для діагностики раку у жінок У п’яти містах Львівщини, серед них і у Львові, створять скрінігові центри для діагностики захворювань раку молочної залози та раку шийки матки на ранніх стадіях. Також центри з’являться у Дрогобичі, Самборі, Червонограді та Стрию. Про це інформують у прес-службі облдержадміністрації.
  • Школа реабілітаційної медицини УКУ надасть стипендії усім студентам: деталі Школа реабілітаційної медицини УКУ надасть стипендії усім студентам: деталі Завдяки доброчинцям Українського католицького університету, зацікавленим у створенні в Україні сучасної моделі підготовки фахівців у сфері реабілітації, всі цьогорічні вступники на магістерські програми з фізичної терапії та ерготерапії отримають стипендії, які покривають 50% вартості навчання. Про це повідомляють на офіційній сторінці університету у Facebook.
  • Абітурієнти можуть звертатися на лінію підтримки з питань вступу Абітурієнти можуть звертатися на лінію підтримки з питань вступу Аби полегшити майбутнім студентам процедуру подання документів до вишів, Міністерство освіти створило телефони підтримки.
  • Як зменшити генерування сміття? Лайфхаки від львівської компанії Як зменшити генерування сміття? Лайфхаки від львівської компанії Велику кількість сміття та побутових відходів генерують саме підприємства та компанії. Тому важливо, щоб вони дбали про правильне сортування та зменшення генерування відходів. Подібний приклад показує компанія мережа аптек «DS», де вже давно ліки продають в екологічний паперових пакетах, та має свої поради зі зменшення генерування сміття не тільки в офісах, але і вдома.
  • Українців запрошують на оплачуване стажування у художній музей США: як податися? Українців запрошують на оплачуване стажування у художній музей США: як податися? Mike and Gillian Goodrich Foundation пропонує оплачуване стажування в Бірмінгемському художньому музеї для випускників в галузі мистецтва, історії мистецтва, музеєзнавства та дотичних дисциплін.
  • В Україні подовжили термін прийому заяв абітурієнтів на деякі спеціальності В Україні подовжили термін прийому заяв абітурієнтів на деякі спеціальності Міністерство освіти і науки дозволило вищим навчальним закладам приймати документи на мистецькі спеціальності у паперовому вигляді до 20 липня. Оформити їх в електронному форматі приймальні комісії повинні до 25 липня, йдеться на сайті відомства.
  • Онлайн-курси з програмування «у два кліки». Де зареєструватися? Онлайн-курси з програмування «у два кліки». Де зареєструватися? Фонд BrainBasket запустив масштабну програму Technology Nation – безкоштовний курс з основ програмування. Даний курс дозволить всім бажаючим отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи популярних мов програмування, що надає слухачам базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.
  • Два львівські виші – серед лідерів  за кількістю поданих заяв вступників Два львівські виші – серед лідерів за кількістю поданих заяв вступників Станом на 9 годину вечора 15 липня до ЛНУ ім. Івана Франка було подано 21 тис 337 заяв абітурієнтів на вступ, до КНУ ім. Тараса Шевченка – 19 тис 693 заяви, до НУ «Львівська політехніка» – 13 тис 154 заяви. Наразі ці університети тримають впевнене лідерство за кількістю заяв на вступ від абітурієнтів. Про це повідомляють на сайті міністерства освіти та науки.
  • Як обрати правильний сонцезахисний крем. Поради фахівців Як обрати правильний сонцезахисний крем. Поради фахівців Засмага – це захисна реакція організму на атаку сонячних променів, в ході якої в шкірі виробляється меланін (він і надає їй красивого відтінку). Але не варто розраховувати лише на сили свого організму: механізм захисту починає діяти лише через тиждень щоденного перебування на сонці, тому кремом потрібно користуватись обов’язково.
  • У Львові тимчасово не працюватиме електронна реєстрація  до дитсадків У Львові тимчасово не працюватиме електронна реєстрація до дитсадків З 16 липня електронна реєстрація дітей до дитячих садочків не працюватиме. Про це повідомляє спеціаліст із питань дошкільної освіти управління освіти Львівської міськради Наталія Клочко.
  • Для 10-ти шкіл Львова хочуть придбати мультимедійне обладнання Для 10-ти шкіл Львова хочуть придбати мультимедійне обладнання Кабінети фізики у десяти школах міста планують оновити вже у вересні. У цьому навчальному році школярі зможуть займатися з новим лабораторним обладнанням, а вчителі – використовувати мультиборди для викладання. Про це Tvoemisto.tv розповіла в.о. начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
  • Львів Львів'яни можуть поскаржитись на лікаря чи медустанову онлайн Для львів'ян та мешканців області запустили сервіс, який дозволяє написати скаргу, зауваження чи власні пропозиції певному медичному закладу онлайн. Про це інформують у прес-службі облдеражадміністрації.
  • Про залишки медикаментів у лікарнях Львова та області пацієнти можуть дізнатись онлайн Про залишки медикаментів у лікарнях Львова та області пацієнти можуть дізнатись онлайн Інформація про залишки лікарських засобів і виробів медичного призначення у закладах охорони здоров’я обласного, районного та міського підпорядкування стала доступною в онлайні. Про це інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації
  • У Львівському університеті відкрили нову спеціальність: деталі У Львівському університеті відкрили нову спеціальність: деталі Львівський університет імені Івана Франка з 2016 року готуватиме спеціалістів з «Бізнес-статистики та аналітики». Про це Тvoemisto.tv розповів завідувач кафедри статистики економічного факультету, професор Семен Матковський.
  • У Львові лікарі зі священиком доглядатимуть хворих вдома У Львові лікарі зі священиком доглядатимуть хворих вдома У Львові Благодійний фонд Шпиталь імені Митрополита Шептицького у вересні-листопаді організує догляд за невиліковно хворими пацієнтами на дому. Лічниця здійснюватиме опіку за грантові кошти. Їх вона отримала від Львівської міської ради. Про це tvoemisto.tv повідомив адміністратор Шпиталю отець Андрій Логін.
  • Львів’ян просять допомогти матері двох дітей побороти лейкемію Львів’ян просять допомогти матері двох дітей побороти лейкемію Львів’ян просять допомогти люблячій мамі Ірині Макогін, 1980-х року народження. У жінки діагностували гостру міелобласну лейкемію. Нині Ірині Макогін збирають кошти для операції у Мінську
  • Для львівського «ОХМАТДИТу» придбали реанімаційне обладнання Для львівського «ОХМАТДИТу» придбали реанімаційне обладнання У вівторок, 12 липня, Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» урочисто передали апарат штучної вентиляції легень, який було закуплено в рамках Проекту модернізації медичного обладнання у ЛОДКЛ «ОХМАТДИТ». Проект фінансувався Посольством Японії в Україні за програмою ґрантової допомоги по проектах людської безпеки програми «КУСАНОНЕ» Міністерства Закордонних Справ Японії. Про це повідомляють у прес-службі міськради.
  • Львівщина – на другому місці за кількістю 200-бальників на ЗНО Львівщина – на другому місці за кількістю 200-бальників на ЗНО В Україні оприлюднили попередні підсумки ЗНО-2016. 200 балів отримали 258 учасників, семеро з них мають 200 балів одразу з двох предметів.
  • Які кавуни і дині є безпечними: поради фахівців Які кавуни і дині є безпечними: поради фахівців Кавуни – цінний харчовий продукт, що містить значну кількість корисних речовин. Він має цілющу дію при хворобах печінки, жовчного міхура, нирок і сечовивідних шляхів. Однак зробити кавун чи дині небезпечним для здоров'я можуть як неправильні умови їх вирощування, транспортування, зберігання і споживання, так і порушення правил торгівлі ними, інформує Львівський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України.
  • У львівському університеті викладатиме лауреат Пулітцерівської премії У львівському університеті викладатиме лауреат Пулітцерівської премії У 2016-2017 роках в Українському католицькому університеті викладатиме фотожурналіст, лауреат Пулітцерівської премії та викладач Університету штату Айова Денніс Чемберлін. Інформація про це з’явилася на офіційній сторінці університету у Фейсбуці.
  • В Україні вперше здійснили пересадку механічного серця В Україні вперше здійснили пересадку механічного серця Сьогодні, 12 липня, в Україні вперше пересадили штучне серце 41-річному пацієнту із Харкова. Про це у Facebook повідомив директор Інституту серця Борис Тодуров.
  • В Україні заборонили препарат «НО-ШПА» угорського виробництва В Україні заборонили препарат «НО-ШПА» угорського виробництва Згідно з розпорядженням Держслужби з лікарських засобів в Україні заборонили препарат «НО-ШПА» виробництва Угорщини. Відтак аптеки зобов’язані його знищити або повернути постачальнику.
  • Серед львівських вишів визначили «лідерів» за кількістю порушень Серед львівських вишів визначили «лідерів» за кількістю порушень За 8 мiсяцiв в Українi зафiксовали 381 порушення у вишах, кожне 3-тє – хабарництво i здирництво. Результати дослідження, здійсненого Аналітичним центром CEDOS, оприлюднили в Українському кризовому медіа центрі.
  • Один з львівських вишів оновив сайт вступної кампанії: як користуватися? Один з львівських вишів оновив сайт вступної кампанії: як користуватися? Львівський національний університет ім. І. Франка спеціально до вступної кампанії 2016 р. оновив веб-сайт, який стане одним із найважливіших ресурсів для вступників, оскільки цього року заяви на вступ подаватимуть лише в електронній формі.
  • Сьогодні стартує вступна кампанія 2016. 7 особливостей Сьогодні стартує вступна кампанія 2016. 7 особливостей Сьогодні, 11 липня, стартує вступна кампанія 2016, яка завершиться 28 липня. Пропонуємо дізнатися, які зміни очікують на абітурієнтів цьогоріч.
  • Сьогодні у Львові проведуть майстер-клас зі створення локальної екосистеми Сьогодні у Львові проведуть майстер-клас зі створення локальної екосистеми Сьогодні, 7 липня, Львівська бізнес-школа УКУ та «Креативний квартал» запрошують на майстер-клас у межах спільного проекту «Wake Up Meetings» від Дениса Довгополого, співзасновника та керуючого партнера GrowthUP Group. Тема зустрічі: «Створення локальної екосистеми (на прикладі Києва)».
  • У Львові змінили правила запису у дитсадки: 3 нововведення У Львові змінили правила запису у дитсадки: 3 нововведення Нещодавно у Львові на виконавчому комітеті затвердили рішення про електронну систему реєстрації дітей дошкільного віку у навчальних закладах. Із жовтня 2013 року у місті вже функціонує електронна платформа для реєстрації, розробниками якої є харківські ІТ фахівці. Проте, наразі у Львові вже створили платформу, яка належатиме Львівській міській раді. Про те, які зміни у правилах реєстрації чекатимуть батьків у зв’язку з експуатацією нової платформи Tvoemisto.tv розповіла cпеціаліст з питань дошкільної освіти управління освіти департаменту гуманітарної політики Наталія Клочко.
  • У Львові затвердили електронну систему реєстрації дітей у садки У Львові затвердили електронну систему реєстрації дітей у садки У Львові на виконавчому комітеті затвердили рішення про електронну систему реєстрації дітей дошкільного віку у ДНЗ у місті Львові. Про це інформують у прес-службі міськради.
  • Магістерська програма УКУ з прав людини оголосила про наявність стипендій Магістерська програма УКУ з прав людини оголосила про наявність стипендій В Українському католицькому університеті перша академічна програма з права: Магістерська програма УКУ з прав людини (LL.M in Human Rights), яка готуватиме висококваліфікованих фахівців у сфері захисту прав людини. Студенти, які продемонструють високі академічні результати, мають можливість отримати стипендію, – інформують у прес-службі університету.
  • У Львові виділили стипендії для навчання на унікальній ІТ програмі для дітей У Львові виділили стипендії для навчання на унікальній ІТ програмі для дітей Завдяки співпраці з провідними ІТ компаніями Львова талановиті, мотивовані діти зможуть навчатися на проекті LITS4kids абсолютно безкоштовно, за результатами проходження співбесіди з викладачем.
  • Сімом студентам та аспірантам львівських вишів призначили стипендії Кабміну Сімом студентам та аспірантам львівських вишів призначили стипендії Кабміну Академічні стипендії Кабінету Міністрів України отримуватимуть шестеро студентів вищих навчальних закладів Львівської області, а також двоє аспірантів. Про це повідомили у департаменті освіти та науки Львівської ОДА.
  • В Україні пропонують відтермінувати на рік обов В Україні пропонують відтермінувати на рік обов'язкове ЗНО з іноземної Це було обговорено 30 червня на засіданні Колегії Міністерства освіти та науки України за результатами апробаційного ЗНО з іноземної мови цього року.
  • Чим розважити дитину у мандрівці: 10 розвиваючих  ігор Чим розважити дитину у мандрівці: 10 розвиваючих ігор Коли сім'я з маленькими дітьми у віці трьох-п'яти років вирушає в тривалу подорож, то багато знайомих сприймають таке рішення з великим здивуванням. Адже поїздка вимагатиме від малюків зосередженості. То як же батькам домогтися того, щоб діти сиділи спокійно і не нудьгували під час тривалих подорожей? Саме ігри допоможуть відволікти дітей на довгий час.
  • В Україні запрацювали гарячі лінії для вступників. Куди телефонувати? В Україні запрацювали гарячі лінії для вступників. Куди телефонувати? Із 1 липня у Міністерстві освіти і науки розпочали роботу консультативні телефонні лінії з питань вступу абітурієнтів до вищих навчальних закладів.
  • У школах Львова можна відмовитися від уроків християнської етики У школах Львова можна відмовитися від уроків християнської етики Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації видав наказ, згідно з яким школи повинні передбачити у навчальних планах години для вивчення предмету «Основи християнської етики». У зв’язку із цим Tvoemisto.tv дізналося у в.о. начальника управління освіти Львівської міськради Зоряни Довганик, як цей наказ вплине на навчальні програми шкіл Львова та чи зможуть батьки відмовитися від уроків «Основ християнської етики».
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!