7 речей про Львів. Підсумок тижня

2949 0
Tvoemisto.tv нагадує про найважливіші новини, події і теми, які відбулися на тижні, що минає.

Citylife

6 претендентів на посаду голови Львівської ОДА. Цього тижня у 4 автобусні маршрути в місті внесено зміни. Коли і за скільки у Львові можна буде зробити біометричний паспорт. А також, які дороги наступного року планують відремонтувати у Львові, і які ще ремонтують цьогоріч.

Транспорт

За паркування на виділеній смузі у центрі міста – штраф до 700 гривень. Через Львів курсуватиме додатковий потяг на Київ. А також, де на Львівщині можуть з'явитись пункти пропуску для велосипедистів та пішоходів?

Освіта

Ми пропонуємо Вам огляд мовних клубів Львова, де можна безкоштовно практикувати іноземну мову. 25 освітніх новацій: дитсадки сімейного типу і 12 років у школі. У Львові відбудеться медіафорум – 8 основних спікерів. А також Lviv IT School (LITS) проводить відкриту лекцію.

Культура

Наступного тижня у місті стартує традиційна акція “Ніч у Львові”. Як зареєструватись на екскурсії. А також 10 книг, які найкраще підходять для читання восени.

Корисності

10 корисних сервісів від Google, про які знають не всі. 13 сучасних рекордів Львова. А також підбірка оригінальних гарбузових рецептів.

Подорожі

Як злітати зі Львова до Києва за менш, ніж 300 гривень? Куди можна дешево поїхати в Європі цього місяця. А також огляд європейських різдвяних ярмарків, які варто відвідати.

Спецпроекти >;Tvoemisto.tv

До річниці Євромайдану ми розповідаємо вам історії людей, для яких майдан триває. Історія перша – Софія Федина. Також ми розповідаємо Вам історію успіху Тимофія Александронця В проекті Daylook – викладач медуніверситету. А фільм тижня у Львові – “Інтерстеллар”


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!