Apple, Google, Spotify та OLX. Мінцифри назвало свіжі санкції проти Росії

1048 0
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликає бойкотувати торговельні мережі, які продовжують діяльність у Росії.
Фото: S.mind.ua

Фото: S.mind.ua

Блокада Росії триває: за останню добу Apple і Google розірвали зв'язки з російськими платіжними картками «Мир». Apple вилучає картки «Мир» як опцію в Apple Pay, повідомили у Мінцифрі України.

Читайте також: Кулеба закликав бойкотувати мережу «Ашан» через продовження бізнесу в Росії

Провідний виробник корпоративного програмного забезпечення Terrasoft також назавжди йде з російського та білоруського ринків.

Інтернет-сервіс потокового аудіо, що дозволяє легально й безплатно прослуховувати музичні композиції, Spotify повністю припинив свою діяльність у РФ.

Платформа онлайн-оголошень OLX Group також виходить із РФ.

Крім того, американський ювелірний ритейлер Tiffany & Co відмовився від закупівлі продукції з РФ.

«У США заявили, що хочуть ввести санкції проти російських компаній, які надають послуги та товари розвідслужбам і військовим РФ», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Без літаків, смартфонів і авто. Які відомі компанії йдуть з російського ринку через війну в Україні

Нагадаємо, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав клієнтів і партнерів бойкотувати мережу супермаркетів «Ашан» та інші торговельні мережі, які продовжують діяльність у Росії. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!