Частину історичної будівлі в центрі Львова перепланують під офіси

2859 0
Колись у цій будівлі був аптечний склад.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

Другий поверх п’ятиповерхівки на вулиці Городоцькій, 2 перепланують під офіси. Відповідні містобудівні умови на реставрацію погодили за засіданні виконкому сьогодні, 6 березня.

Конфігурацію фасаду пам’ятки архітектури місцевого значення не змінюватимуть, натомість внутрішні приміщення мають перепланувати. Ці роботи виконуватиме ТзОВ «Галичінвестком», власником якого є львівський бізнесмен Тарас Керницький, якому також належить ТзОВ «Захід газ». 

Додамо, що раніше міськвиконком видав містобудівні умови та обмеження на реставрацію першого і третього поверхів, а також підвалу цієї ж будівлі під апарт-готель та заклади громадського харчування. Замовником реставрації став батько наймолодшого депутата ЛМР Віталія Свіщова – Олександр.

Будинок №2 на вулиці Городоцькій є пам’яткою архітектури місцевого значення. У міжвоєнний період тут містився товарний склад, від радянських часів – обласне аптечне управління та аптечний склад, а також був магазин «Здоров’я» й аптека. Нині перші поверхи будівлі використовують під комерцію.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!